EEN BLOEIENDE ZAAK

Tesselflower is een bloem- en cadeauwinkel in Den Burg op Waddeneiland Texel. Tesselflower stelt de mooiste boeketten samen, voor elke gelegenheid, en met de kwaliteit die u van de echte bloemist mag verwachten!

ONS ASSORTIMENT

Uniek is dat wij bloemen ook los verkopen in de bloemenstal in de winkel. Zo kiest u precies de bloemen die u mooi vindt en geniet u van een boeket dat helemaal naar uw smaak is vormgegeven. 
Rozen, tulpen, zonnebloemen, veldbloemen of gaat u liever voor droogbloemen die altijd bloeien, weer of geen weer. Naast bloemen en planten bent u bij Tesselflower ook aan het juiste adres voor stijlvolle woonaccessoires en leuke cadeautjes.

BLOEMEN BESTELLEN

Een boeket laten bezorgen als cadeautje voor een ander of voor uzelf dat kan natuurlijk ook! Wij bezorgen niet alleen op Texel, maar door heel Nederland!Altijd genieten van een verse bos ruikers in huis of op de zaak? Kies voor het Tesselflower bloemenabonnement. Eenvoudig en wekelijks aanpasbaar. Rechtstreeks van de kweker en de volgende dag vers bij u in huis of op het werk. Om extra lang van te genieten!

Direct Bestellen

ONS ASSORTIMENT